Veikkaa Euroviisujen voittajaa puhelimella

Vuosi 2015 on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja alkuvuoden yksi odotetuimpia tapahtumia on tietysti Euroviisut. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 60. kertaa ja kilpailu käydään Wienissä, Itävallassa.

Eurovision 2014 logoPerinteikkäästi mukana on paljon tuttua euro-poppia ja herkkää balladia, sekä tänäkin vuonna kilpailussa koitetaan pärjätä erikoisemmilla musiikkiesityksillä. Näistä on tietysti eniten huomiota kerännyt Suomen kilpailukappale, jonka esittää Pertti Kurikan Nimipäivät.

Suomalaiset vedonlyöntipalvelut eivät tänäkään vuonna tuo kilpailua kohdelistoille, mutta kansainväliset vedonlyöntitoimistot ovat avualiaana mukana tarjoamassa pelejä. Euroviisuveikkaus on jännittävää ja viihdyttävää hupia, johon voit osallistua kotisohvalta käsin. Semifinaalien ennakkosuosikkeja kannustetaan kovaa samalla kun odottamattomat hitit yrittävät iskeä kuulijakuntaa.

Euroviisujen jännittäminen vedonlyönnin avulla tuokin kilpailuun pientä lisäjännitystä, sillä koskaan ei voi tietää mistä musiikista eurooppalaiset pitävät.

Euroviisut 2014 parhaat kertoimet

ArvosteluPelaaBonusLaitetuki
Unibet logoLue arvosteluVeikkaa100 € + 10 €
riskitön veto
windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Guts logoLue arvosteluVeikkaa50 € windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva
Nordicbet logoLue arvosteluVeikkaa100 €windowsphone yhteensopivaAndroid yhteensopivaiOS yhteensopiva